Jegyvásárlás

Jegyárak:

  • 3.600 Ft

 

Mága Zoltán XIII. Budapesti Újévi Koncert a Papp László Budapest Sportarénából

Óriási feladat vár Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűvészre, hogy a minden évben teltházas koncertjét a vírushelyzet miatt közönség nélkül online közvetítéssel megvalósítsa.

Az idei év január 1-jén, a XII. Budapesti Újévi Koncerten, amikor Mága Zoltán a 13 ezer fős közönségével együtt köszöntötte az újévet, még senki sem gondolta volna, hogy pár hónap elteltével világjárvány, félelem, szorongás lengi be hétköznapjainkat itthon és külföldön egyaránt.

Mindennapi életünket, szokásainkat gyökeresen meg kellett változtatni, ez alól nem jelentettek kivételt a koncertek sem. Éppen ezért Közép-Európa egyik legnagyobb újévi gálaestjét - az egészségügyi előírásokra tekintettel - online  közvetítésen keresztűl tekinthetik meg a nézők, így a rendkívüli helyzet ellenére sem maradnak le a felejthetetlen show műsorról, melyen korábban olyan világsztárok léptek fel, mint David Foster tizenhatszoros Grammy-díjas amerikai sztárt, Katharine McPhee amerikai énekes, Sheléa Frazier a huszonhétszeres Grammy-díjas Quincy Jones művésztársa, és a Metropolitan fiatal szopránja Aida Garifullina vagy Shlomo Mintz világhírű hegedűművész. A jubileumi gálaestről az Egyesült Államok legnagyobb közszolgálati televízió-csatornája, a PBS önálló show-műsort is készített 120 milliós nézőközönségének, amely a csatorna egyik legsikeresebb műsoraként volt látható az amerikai kontinensen.

Az egyedi látványvilágú, exkluzív műsorban Magyarország legkiválóbb, művészei mellett a mexikói származású Ramón Vargas világhírű operaénekes is közreműködni fog.

Mága Zoltán koncertjeinek nemes hagyománya, hogy a klasszikus zene, az opera, a szenvedélyes duettek, valamint virtuóz darabok mellett a könnyűzenei slágerek is teret kapnak, így mindenki megtalálhatja a számára kedves, vagy hozzá közelebb álló műfajokat.

A Prima Primissima díjas hegedűművész ismételten különleges virtuóz darabokkal nyűgözi le az online közönséget. Többek között játszik Paganini-t, előad Brahms művet, és műsoron lesz Pablo de Sarasate is, de természetesen a magyar művekről sem feledkezik meg, így Hubay Jenő, vagy épp Reményi Ede műve is felcsendül majd az előadásában.

A gálaesten többek között fellép Komlósi Ildikó Kossuth-díjas opera-énekesnő, Sümegi Eszter Kossuth-díjas opera-énekesnő, László Boldizsár a Magyar Állami Operaház tenorja, Keresztes Ildikó eMeRTon-díjas énekesnő, Szulák Andrea eMeRTon-díjas énekesnő, valamint Zsédenyi Adrienn, Wolf Kati, Tóth Gabi, Mága Jennifer, Ragány Misa, Nagy Szilárd és Takács Nikolas is.

A nemrég elhunyt  Kossuth-díjas Balázs Fecó nemcsak pályatársa, hanem közeli barátja is volt Mága Zoltánnak, továbbá rendszeres fellépője volt a Budapesti Újévi koncerteknek, éppen ezért a Gálaesten méltóképpen szeretnének megemlékezni róla a közreműködő művészek.

Mága Zoltán számára kiemelten fontos, hogy a Budapesti Újévi Koncerten minden évben lehetőséget biztosítson a kiemelkedő fiatal tehetségeknek. Ez a nemes hagyomány idén is folytatódik. A világ egyik vezető zeneiskolája, az amerikai Juilliard School fiatal testvérpár tanulói Hina és Fiona Khuong-Huu egy virtuóz hegedűdarabbal kápráztatják el a nézőket.

A gálakoncerten közreműködik a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar valamint a Budapesti Gipsy Virtuózok. Vezényel Kovács László érdemes művész.

=========================

 

Az online közvetítés zavartalan megtekintéséhez a szervező az alábbi közleményt kérte továbbításra, mely segítséget nyújthat:  


A koncert hozzáféréséhez kérem kövesse az alábbi lépéseket:

 

1)    Nyissa meg az alivemusic.tv weboldalt.

2)    Kattintson a Mága Zoltán Újévi Koncert plakátra (balról a második).

3)    Regisztráljon az A-LIVE felületre név, e-mail cím és jelszó megadásával.

4)    Az A-LIVE küldeni fog egy ellenőrző e-mailt az Ön által megadott e-mail címre. 

5)    Kattintson az e-mailen kapott linkre.

6)    Lépjen be az A-LIVE felületre az e-mail cím és a jelszó megadásával.

7)    Kattintson a Mága Zoltán Újévi Koncert plakátra, és írja be a 16 jegyű személyes kódját.

8)    Az online concert automatikusan elindul, élvezze az adást.

 

 

K: Hol érem el az online közvetítést?

V: A követítés az alivemusic.tv online felületen elérhető. Az online koncerthez való hozzáféréshez regisztrálnia kell az alivemusic.tv weboldalon a koncert előtt és ellenőrizni e-mail címét. Ezt követően a Mága Zoltán Újévi Koncert plakátra kattintva aktíválhatja jegyét a 16 számjegyű kódjával.

K: Mi a személyes kódom (16 számjegyű kód)?

V: Amennyiben Ön a Tickeportal.hu-n vásárolt jegyet, a Ticketportaltól kapott jegy tetején található a 16 számjegyű személyes kódja "JEGY ALSÓHATÁRVONALA" felirat felett. Ügyeljen arra, hogy a személyes kódját (16 számjegy) írja be és ne a HOMETicket számot (6 számjegy).

K: Mikortól elérhető az adás?

V: A koncert 2020. Január. 1-jén 21:00-kor kezdődik.

K: Aktiváltam a kódom de nem indul az adás.

V: Regisztráció után bármikor aktiválhatja jegyét. A koncert 2020. Január. 1-jén 21:00-kor kezdődik, és a plakátra való kattintás után élvezheti az adást. Ha technikai akadályt észlel, frissítse az oldalt vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

K: A rendszer szerint a kódom érvénytelen, de biztos vagyok benne, hogy helyes.

V: Ha már beírta, ellenőrizze, hogy láthatja-e a videót, a koncertplakátra kattintva. Ha látja, az azt jelenti, hogy már aktiválta, és a koncertet megtekintheti a plakátra kattintva 2021. január 1-jén, 21:00 órakor. A koncert előtt 15 perccel indul a visszaszámlálás.

K: Nem kaptam meg az ellenőrző e-mailt, mit tegyek?

V: Ellenőrizze, hogy nem került-e a Spam mappába. Ha nem találja meg, írjon a support címre (support-hungarian@alivemusic.tv).

 

Jegyvásárlás

ONLINE KÖZVETÍTÉS

Papp László Budapest

Sportaréna

2021. január 1.