Jegyvásárlás

Jegyárak:

 • 2.900 Ft
  Nyugdíjas jegy,
  kizárólag irodánkban:
  Bp. V.ker Szemere u. 10.
 • 5.900 Ft
 • 8.900 Ft
 • 10.900 Ft
 • 13.900 Ft
 • 14.900 Ft
 • 16.900 Ft
 • 19.100 Ft
 • 29.900 Ft
 • 41.900 Ft

 

Mága Zoltán - XV. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert - Ünnepi gálaest a békéért, a szeretetért, az összefogásért!

A béke, a szeretet és az összefogás jegyében, az elmúlt másfél évtizedben rendezett újévi gálák legkedveltebb és legsikeresebb előadóival, Nemzet Színészeivel, a könnyűzenei élet kiemelkedő énekeseivel, valamint meglepetés nemzetközi sztárvendégekkel köszönti a 2023-as esztendőt Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész január 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában. A különleges díszlet és látványvilág mellett számos újdonsággal és meglepetéssel várja a hegedűművész a közönséget, hogy ismét 13 ezer ember köszönthesse együtt az új esztendőt. Közkívánatra, a Gálakoncert magyar sztárvendége a világ operaházainak ünnepelt előadója, Rost Andrea Kossuth-díjas operaénekes lesz, aki egy különleges előadással is meg fogja örvendeztetni a közönséget.

 
 
 

Mága Zoltán Prima Primissima-díjas hegedűművész immár másfél évtizede, hogy hagyományt teremtve útjára indította Európában is egyedülálló újévi gálakoncertjét. Az elmúlt 15 évben minden január elsején rangos világsztárokkal, a legnevesebb hazai és nemzetközi előadókkal, Kossuth-díjas művészekkel világszínvonalú gálakoncert keretében, telt ház előtt köszöntötték az új esztendőt. A Papp László Budapest Sportarénában több mint kétszázezer néző, a televíziós közvetítések révén több mint százmillió ember láthatta az ünnepi gálaest produkcióit és fogadhatta a magyarság szeretetteljes üzenetét. A 2018-as évet köszöntő 10. jubileumi koncertről az Egyesült Államok legnagyobb közszolgálati televíziós csatornája, a PBS önálló műsort készített és főműsoridőben mutatta be 110 milliós nézőközönségének. Az elmúlt 15 évben olyan sztárok léptek fel Mága Zoltán gálakoncertjén, mint a zenei világ egyik legnagyobb zenei producere és zeneszerzője, a tizenhatszoros Grammy-díjas David Foster, Katharine McPhee amerikai énekes, Sheléa Frazier a huszonhétszeres Grammy-díjas Quincy Jones művésztársa, Aida Garifullina, világhírű operasztár, Ramón Vargas világhírű operaénekes, valamint korunk két legnagyobb hegedűművésze, Zakhar Bron és Shlomo Mintz, továbbá Vásáry Tamás a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas karmester és olyan Kossuth-díjas előadók, mint Balázs Fecó, Szakcsi Lakatos Béla, valamint a Nemzet Színészei közül, Törőcsik Mari, Psota Irén, Sztankay István, Haumann Péter, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk.

A másfél évtizede töretlen sikerességgel és szeretettel zajló hagyomány most is folytatódik! A 2023-as évet köszöntő XV. Budapesti Újévi Koncert tematikus blokkokra osztva a béke, a szeretet és az összefogás jegyében zajlik majd és több nagyon fontos üzenetet tolmácsol a magyarság számára. Egyrészt közös kiállás a békéért, hogy a szomszédos országban dúló háború mielőbb véget érjen és a családok újra otthonra, megnyugvásra találjanak és háborítatlanul folytathassák életüket. Másrészt a felebaráti szeretet és az összefogás erejével győzzük le a kihívásokat, azokat a nem várt nehézségeket, amelyek meggátolják és megnehezítik mindennapi életünket. A béke jegyében a háború elől menekült és hazánkban oltalmat kapott több száz ukrán és kárpátaljai embertársunk vendégként  vesz részt az ünnepi gálaesten, valamint a világ magyarságának egységeként kárpátaljai, erdélyi, vajdasági és felvidéki gyerekek a gálakoncert művészeivel egy közös produkcióban állnak ki Európa és a világ békéjéért. A szeretet jegyében zajló gálakoncerttel köszönetet mondanak továbbá azoknak az orvosoknak, ápolóknak, szociális intézmények munkatársainak, állami vezetőknek,  önkéntes civileknek, karitatív szervezeteknek, akik küzdöttek és a mai napig küzdenek a kórházakban a betegek gyógyulásáért és biztosították egészségügyi ellátásunkat, valamint a napi szükségleteink elérését. Külön köszönetet mondanak a rendőröknek, katonáknak és határvadászoknak, akik az év minden percében őrzik és védik hazánkat és a közrendet. Az újévi gála legfontosabb társadalmi üzenete, hogy mind emberként, mind pedig állampolgárként támogatnunk kell a békét, a békés egymás mellett élést, az értékek megtartását. Ahhoz, hogy a teljes Kárpát-medencében élő magyarság biztonságban élhessen egy egységes, valódi összefogással erősítenünk kell a nemzeti összetartozást és segítenünk kell a bajba került embertársainkat.

Az eseményen a hagyomány részeként átadásra kerül a Budapesti Újévi Koncert hazai és nemzetközi Gáladíja, melyet a Hollóházi Manufaktúra által egyedi tervek alapján készített nagyértékű porcelánhegedű jelképez.

A Szeretet hegedűseként is nevezett Mága Zoltán az újévi gálakoncertjére tiszteletjegyeket biztosítva most is meghív több száz hátrányos helyzetű gyermeket, valamint megtartva a 15 éve indult újévi gála hagyományát, az infláció és a gazdasági válság ellenére, áremelés nélkül mindössze 2900 forintos áron biztosít korlátozott számban belépőjegyet a nyugdíjasok számára.

A XV. Budapesti Újévi koncerten a meghívott előadók a saját műfajuk mellett egy tőlük szokatlan, egyedi produkcióval is megörvendeztetik a közönséget. Az opera és a klasszikus zene mellett most is teret kap a pop- és könnyűzene, a népdal és a cigányzene, valamint külön megemlékeznek az idén elhunyt Kossuth-díjas zongoraművészről, a Nemzet Művészéről, Szakcsi Lakatos Béláról.

A Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapesti Gipsy Virtuózok kíséretében a Csillagszemű Táncegyüttes gyermektáncosai, több száz fős felnőtt- és gyermekkórus, valamint tánckar is közreműködni fog, hogy az Aréna közönségével egy varázslatos hangulatú gálaesten együtt köszöntsék az új esztendőt, reménykedve abban, hogy a 2023-as év valóban elhozza a szeretetteljes békét és a valódi összefogást, amelyre nemcsak hazánknak, Magyarországnak, hanem egész Európánk és a Világnak is nagy szüksége van.

Találkozzunk Mága Zoltán világhírű hegedűművésszel, Budapest díszpolgárával és kiemelt sztárvendégeivel 2023. január elsején az Arénában!

 

Belépőjegyet az Eventim.hu oldalán, valamint a Budapesti Újévi Koncert jegyirodájában (1054 Budapest, Szemere u. 10. 28-as kapucsnegő) vásárolhat.

 

Jegyirodánk nyitva tartása:

Hétfőtől - péntekig: 10.00 - 17.00 óra között.

2900 Ft-os kedvezményes, nyugdíjas jegyek kizárólag jegyirodánkban vásárolhatók, melyek a 215 és 216-os szektorba érvényesek.

Irodánkban kizárólag készpénzzel tudnak vásárolni.

További információ:
Email: magazoltan@magazoltan.com

Telefon: +36 70 213 5955

A rendezvényre való belépés feltételeit a rendezvény időpontjában aktuális járványügyi jogszabályok határozzák meg. 
 
Amennyiben a szervezőnek fel nem róható okból (vis maior) a rendezvényt a meghirdetett időpontban megtartani nem lehet, úgy a megvásárolt jegyek - egyebekben változatlan feltételek mellett – a tárgyévet követő év január 31-ig terjedő időszakra meghirdetett új időpontra érvényesek.
Jegyvásárlás

Papp László Budapest

Sportaréna

2023. január 1.

19:00