Jegyvásárlás

Jegyárak:

 • 2.900 Ft
  Nyugdíjas jegy,
  kizárólag irodánkban:
  Bp. V.ker Szemere u. 10.
 • 5.900 Ft
 • 8.900 Ft
 • 10.900 Ft
 • 13.900 Ft
 • 14.900 Ft
 • 16.900 Ft
 • 19.100 Ft
 • 29.900 Ft
 • 41.900 Ft

 

XV. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert - Ünnepi gálaest a békéért, a szabadságért, az összefogásért
 
Másfél évtizede, hogy Mága Zoltán hegedűművész útjára indította Európában is egyedülálló újévi gálakoncertjét, amely méltán lett nemcsak Magyarország, hanem a világ magyarságának ünnepe. Az elmúlt 15 évben minden január elsején rangos világsztárokkal, a legnevesebb hazai és a nemzetközi előadókkal világszínvonalú gálakoncert keretében telt ház előtt, 13 ezer ember jelenlétében köszöntötték az új esztendőt. A Papp László Budapest Sportarénában több mint kétszázezer néző, a televíziós közvetítések révén több mint kétszáz millió ember láthatta az ünnepi gálaest produkcióit, és fogadhatta a magyarság szeretetteljes üzenetét.
 
 
A másfél évtizede töretlen sikerességgel és szeretettel zajló hagyomány most is folytatódik! A 2023-es évet köszöntő gálaest két nagyon fontos üzenetet tolmácsol a magyarság számára: ismét köszönetet mondunk mindazoknak, akik a koronavírus elleni küzdelemben embertársaink életéért küzdöttek, biztosították a napi szükségleteink elérését, és hogy segítenünk, támogatunk kell a békét, a békés egymás mellett élést, az értékek megtartását, és egy egységes, valódi összefogással erősítenünk kell a nemzeti összetartozást, a bajba került embertársainkat. Ahhoz, hogy a teljes Kárpát-medencében élő magyarságot megszólító rendezvény emberek millióihoz eljuthasson, az előttünk álló esztendő első estéjén is fantasztikus látványvilág és díszletek között olyan művészek lépnek színpadra, akik méltóképpen reprezentálják az európai kultúrát, a kontinens magyarságát, és kimagasló produkciójukkal a közönség minden egyes tagja számára tartalmas és feledhetetlen élményt szereznek.
Ajándékozza meg szeretteit karácsony alkalmából koncertjeggyel, legyen részese Ön is a XV. Budapesti Újévi Koncertnek, és a varázslatos hangulatú gálaesten közös koccintással köszöntsük együtt az új esztendőt, reménykedve abban, hogy a 2023-as év valóban elhozza a szeretetteljes békét és a valódi összefogást, amelyre nemcsak hazánknak, Magyarországnak, hanem egész Európánk és a Világnak is nagy szüksége van.
Találkozzunk Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművésszel és sztárvendégeivel 2023. január elsején az Arénában!
 

 

Belépőjegyet az Eventim.hu oldalán, valamint a Budapesti Újévi Koncert jegyirodájában (1054 Budapest, Szemere u. 10. 28-as kapucsnegő) vásárolhat.

 

Jegyirodánk nyitva tartása:

Hétfőtől - péntekig: 10.00 - 17.00 óra között.

2900 Ft-os kedvezményes, nyugdíjas jegyek kizárólag jegyirodánkban vásárolhatók, melyek a 215 és 216-os szektorba érvényesek.

Irodánkban kizárólag készpénzzel tudnak vásárolni.

További információ:
Email: magazoltan@magazoltan.com

Telefon: +36 70 213 5955

A rendezvényre való belépés feltételeit a rendezvény időpontjában aktuális járványügyi jogszabályok határozzák meg. 
 
Amennyiben a szervezőnek fel nem róható okból (vis maior) a rendezvényt a meghirdetett időpontban megtartani nem lehet, úgy a megvásárolt jegyek - egyebekben változatlan feltételek mellett – a tárgyévet követő év január 31-ig terjedő időszakra meghirdetett új időpontra érvényesek.
Jegyvásárlás

Papp László Budapest

Sportaréna

2023. január 1.

19:00